Text Size

Mod de utilizare

Regulament

- pentru a beneficia de reducere, trebuie să fiţi însoţit la masă de încă o persoană;
- Food Mania oferă posibilitatea ca cea de-a două persoană să nu plătească felul întâi şi felul doi de mâncare sau felul doi sau pizza comandată, conform tichetelor din broşură de la fiecare restaurant;
- în calculul gratuităţii nu sunt incluse băuturile, desertul, salatele, sosurile, pâinea  şi ţigările;
- pot fi oferite între două şi patru tichete de gratuitate pentru felul întâi şi felul doi de mâncare sau doar felul doi, sau în cazul pizzeriilor pentru o pizza;
- pentru a se putea beneficia de reducere trebuie să comandaţi cel puţin un fel de mâncare; un tichet este valabil doar pentru două persoane;
- bonurile Food Mania nu pot fi utilizate pentru a comanda mâncare la domiciliu, prin comandă telefonică  sau orice altă modalitate;
- în momentul în care vă prezentaţi la unul dintre restaurantele incluse în oferta Food Mania, înainte de a comanda trebuie să arătaţi bonul chelnerului, dar nu îl rupeţi dvs. din broşură;
- aceste bonuri de reducere au valabilitate de un an şi patru luni de la data 01.09.2017, şi pot fi folosite în orice zi cu excepţia sărbătorilor legale;
- nu ne asumăm răspunderea în cazul în care bonurile sunt refuzate datorită uzurii sau datorită schimbării de către agenţii economici,  a sediului, numelui, administraţiei acestora;
- nu poate fi utilizat mai mult de un singur tichet   în aceeaşi zi în  acelaşi restaurant;
- se oferă gratuitate pentru felul întâi şi felul doi comandate sau doar felul doi sau a doua pizza, (conform tichetelor din broşură de la fiecare restaurant) care sunt mai ieftine în meniul restaurantului;

1) Ce este Food Mania?

Ghidul Food Mania reprezintă un proiect care te invită să mănânci în oraş la orice oră din zi şi îţi oferă posibilitatea să economiseşti timp şi bani. Food Mania cuprinde 25 de restaurante clujene cu diferite specialităţi culinare. Oferta Food Mania este atractivă deoarece îţi oferă posibilitatea să mănânci în oraş, iar persoana care te însoţeşte să beneficieze de felul întâi şi felul doi gratuit din meniu sau doar felul doi, sau a doua pizza, conform tichetelor din broşură de la fiecare restaurant.


2) De ce este important să achiziţionezi broşura Food Mania?

Food Mania te invită la masă oferindu-ţi oportunitatea perfectă să îţi surprinzi persoana iubită şi nu numai, cu o masă delicioasă într-unul din localurile clujene. Cu noi economiseşti fie că doreşti să iei prânzul sau cina şi indiferent de specificul de mâncare pe care doreşti să-l savurezi, în decursul unui an şi cinci luni.  


3) Ce trebuie să faci pentru a beneficia de oferta Food Mania?

Vizitează site-ul nostru www.food-mania.ro şi cu numai 50 Ron achiziţionează noul ghid culinar Food Mania pentru a economisi sume substanţiale în decursul unui an şi patru luni. Odată ce ai achiziţionat ghidul nostru te  poţi  bucura de oferta atractivă Food Mania alături de cei dragi. Această ofertă este valabilă doar dacă mergi însoţit de încă o persoană să iei masa în oraş. Food Mania oferă posibilitatea ca a doua persoană să nu plătească felul întâi şi felul doi de mâncare sau doar felul doi sau a doua pizza  comandată, conform tichetelor din broşură de la fiecare restaurant.

4) Dacă comanda diferă, iar o persoană consumă un meniu mai scump ca celălalt , care meniu este gratuit?

Ghidul Food Mania oferă gratuit felul întâi şi felul doi sau doar felul doi de mâncare mai ieftin sau la acelaşi preţ sau a doua pizza, din meniul restaurantului, iar specialităţile casei nu sunt incluse în gratuitate. Prin urmare se plăteşte comanda mai mare .


5) Ce se întâmplă atunci când unul dintre cei doi nu doreşte să comande şi felul doi şi felul întâi ?

În cazul în care una dintre persoane nu doreşte să comande decât un fel de mâncare, se va achita comanda mai mare iar comanda mai mică va fi gratuită.


6) Se pot folosi tichetele doar de  posesorul catalogului, fără a mai fi însoţit de o a doua persoană?

Posesorul broşurii Food Mania trebuie să fie obligatoriu însoţit la masă de o altă persoană dacă doreşte să beneficieze de oferta noastră. Tichetele nu au nici o valoare dacă la masă se află o singură persoană.


7) Catalogul Food Mania trebuie păstrat în permanenţă la noi atunci când mergem la masă? Cum îşi va da seamă ospătarul că trebuie să ofere reducerea?

În momentul în care te  prezinţi la restaurant trebuie să ai obligatoriu la
îndemână catalogul Food Mania şi să fii însoţit de către o altă persoană.Tichetul va fi preluat mai departe de către ospătarul restaurantului. Un singur tichet fără restul broşurii nu reprezintă nici o valoare şi prin  urmare nu veţi putea beneficia de reducere.


8) Când trebuie prezentat catalogul Food Mania pentru a beneficia de reducere?

Catalogul se lasă pe masă, la vedere încă de când se ia comanda şi trebuie specificat ospătarului că sunteţi posesorul broşurii.  


9) Posesorul catalogului Food Mania se poate bucura de serviciul  livrări la domiciliu?

Nu! Catalogul Food Mania nu poate fi folosit pentru comenzi la domiciliu iar la restaurant se lasă întotdeauna la vedere pe masă.


10) Tichetele Food Mania se pot cumula cu alte oferte din cadrul restaurantelor?

Nu! Tichetele Food Mania se folosesc individual, fără a se cumula cu alte oferte, sau reduceri din cadrul restaurantelor.


11) Având broşura Food Mania trebuie să fac rezervare la restaurantul unde doresc să servesc masa?

Fiecare restaurant are propriul sistem de utilizare a broşurii. Trebuie citite cu atenţie specificaţiile de pe fiecare cupon în parte din broşură .

Nu! Tichetele Food Mania se folosesc individual, fără a se cumula cu alte oferte, sau reduceri din cadrul restaurantelor.

12) Cum procedăm dacă unul dintre restaurante nu acceptă tichetele Food Mania?

Dacă unul dintre restaurante nu acceptă cuponul, dumneavoastră trebuie să verificaţi dacă restaurantul respectiv se găseşte în cuprinsul broşurii, sau dacă vă încadraţi în zilele cuprinse în ofertă deoarece ofertele nu sunt valabile de sărbători .


13) Cât timp te poţi bucura de oferta noastră?

Catalogul Food Mania este valabil un an şi patru luni începând cu data de 01.09.2017. Oferta catalogului este valabilă în fiecare zi a anului cu excepţia sărbătorilor legale (1 decembrie, 24/25 decembrie, 31 decembrie şi 1 ianuarie, 1/8 martie, 1 mai).


14) Cum poţi intra în posesia unui catalog Food Mania?

Noi te învăţăm să economiseşti timp şi bani aşa că:      Intră pe www.food-mania.ro şi cumpără broşura Food Mania cu doar 50 Ron, livrarea se face gratuit la domiciliu. Mai poţi achiziţiona broşura de la unul dintre restaurantele incluse în catalogul Food Mania sau de la promoteriţele noastre. Telefon contact: 0721 726 101.


S.C. Impuls Advertising S.R.L. NU ÎŞI ASUMĂ RĂSPUNDEREA PENTRU CUPOANELE REFUZATE DE UNELE RESTAURANTE PENTRU NERESPECTAREA REGULAMENTELOR IMPUSE ATÂT DE BROŞURA FOOD MANIA CÂT ŞI DE RESTAURANTELE PREZENTE ÎN BROŞURĂ, DE EXEMPLU SCHIMBAREA ADMINISTRAŢIEI, A NUMELUI, SEDIULUI  SAU DETERIORAREA  EXCESIVĂ A CUPONULUI.


SC Impuls Advertising SRL
CIF: 26356029
J12/2423/2009
CONT: RO25BTRL03101202S21523XX
Banca Transilvania

Adresa:
Str. Salcâmului, nr. 30
E-mail: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
Mobil: 0721 726 101

Site Login