Text Size

Mod de utilizare

Regulament

- pentru a beneficia de reducere, trebuie să fiţi însoţit la masă de încă o persoană;
- Food Mania oferă posibilitatea ca cea de-a două persoană să nu plătească felul întâi şi felul doi de mâncare sau felul doi sau pizza comandată, conform tichetelor din broşură de la fiecare restaurant;
- în calculul gratuităţii nu sunt incluse băuturile, desertul, salatele, sosurile, pâinea  şi ţigările;
- pot fi oferite între două şi patru tichete de gratuitate pentru felul întâi şi felul doi de mâncare sau doar felul doi, sau în cazul pizzeriilor pentru o pizza;
- pentru a se putea beneficia de reducere trebuie să comandaţi cel puţin un fel de mâncare; un tichet este valabil doar pentru două persoane;
- bonurile Food Mania nu pot fi utilizate pentru a comanda mâncare la domiciliu, prin comandă telefonică  sau orice altă modalitate;
- în momentul în care vă prezentaţi la unul dintre restaurantele incluse în oferta Food Mania, înainte de a comanda trebuie să arătaţi bonul chelnerului, dar nu îl rupeţi dvs. din broşură;
- aceste bonuri de reducere au valabilitate de un an şi patru luni de la data 01.09.2018, şi pot fi folosite în orice zi cu excepţia sărbătorilor legale;
- nu ne asumăm răspunderea în cazul în care bonurile sunt refuzate datorită uzurii sau datorită schimbării de către agenţii economici,  a sediului, numelui, administraţiei acestora;
- nu poate fi utilizat mai mult de un singur tichet   în aceeaşi zi în  acelaşi restaurant;
- se oferă gratuitate pentru felul întâi şi felul doi comandate sau doar felul doi sau a doua pizza, (conform tichetelor din broşură de la fiecare restaurant) care sunt mai ieftine în meniul restaurantului;

1) Ce este Food Mania?

Ghidul Food Mania reprezintă un proiect care te invită să mănânci în oraş la orice oră din zi şi îţi oferă posibilitatea să economiseşti timp şi bani. Food Mania cuprinde 25 de restaurante clujene cu diferite specialităţi culinare. Oferta Food Mania este atractivă deoarece îţi oferă posibilitatea să mănânci în oraş, iar persoana care te însoţeşte să beneficieze de felul întâi şi felul doi gratuit din meniu sau doar felul doi, sau a doua pizza, conform tichetelor din broşură de la fiecare restaurant.


2) De ce este important să achiziţionezi broşura Food Mania?

Food Mania te invită la masă oferindu-ţi oportunitatea perfectă să îţi surprinzi persoana iubită şi nu numai, cu o masă delicioasă într-unul din localurile clujene. Cu noi economiseşti fie că doreşti să iei prânzul sau cina şi indiferent de specificul de mâncare pe care doreşti să-l savurezi, în decursul unui an şi cinci luni.  


3) Ce trebuie să faci pentru a beneficia de oferta Food Mania?

Vizitează site-ul nostru www.food-mania.ro şi cu numai 50 Ron achiziţionează noul ghid culinar Food Mania pentru a economisi sume substanţiale în decursul unui an şi patru luni. Odată ce ai achiziţionat ghidul nostru te  poţi  bucura de oferta atractivă Food Mania alături de cei dragi. Această ofertă este valabilă doar dacă mergi însoţit de încă o persoană să iei masa în oraş. Food Mania oferă posibilitatea ca a doua persoană să nu plătească felul întâi şi felul doi de mâncare sau doar felul doi sau a doua pizza  comandată, conform tichetelor din broşură de la fiecare restaurant.

4) Dacă comanda diferă, iar o persoană consumă un meniu mai scump ca celălalt , care meniu este gratuit?

Ghidul Food Mania oferă gratuit felul întâi şi felul doi sau doar felul doi de mâncare mai ieftin sau la acelaşi preţ sau a doua pizza, din meniul restaurantului, iar specialităţile casei nu sunt incluse în gratuitate. Prin urmare se plăteşte comanda mai mare .


5) Ce se întâmplă atunci când unul dintre cei doi nu doreşte să comande şi felul doi şi felul întâi ?

În cazul în care una dintre persoane nu doreşte să comande decât un fel de mâncare, se va achita comanda mai mare iar comanda mai mică va fi gratuită.


6) Se pot folosi tichetele doar de  posesorul catalogului, fără a mai fi însoţit de o a doua persoană?

Posesorul broşurii Food Mania trebuie să fie obligatoriu însoţit la masă de o altă persoană dacă doreşte să beneficieze de oferta noastră. Tichetele nu au nici o valoare dacă la masă se află o singură persoană.


7) Catalogul Food Mania trebuie păstrat în permanenţă la noi atunci când mergem la masă? Cum îşi va da seamă ospătarul că trebuie să ofere reducerea?

În momentul în care te  prezinţi la restaurant trebuie să ai obligatoriu la
îndemână catalogul Food Mania şi să fii însoţit de către o altă persoană.Tichetul va fi preluat mai departe de către ospătarul restaurantului. Un singur tichet fără restul broşurii nu reprezintă nici o valoare şi prin  urmare nu veţi putea beneficia de reducere.


8) Când trebuie prezentat catalogul Food Mania pentru a beneficia de reducere?

Catalogul se lasă pe masă, la vedere încă de când se ia comanda şi trebuie specificat ospătarului că sunteţi posesorul broşurii.  


9) Posesorul catalogului Food Mania se poate bucura de serviciul  livrări la domiciliu?

Nu! Catalogul Food Mania nu poate fi folosit pentru comenzi la domiciliu iar la restaurant se lasă întotdeauna la vedere pe masă.


10) Tichetele Food Mania se pot cumula cu alte oferte din cadrul restaurantelor?

Nu! Tichetele Food Mania se folosesc individual, fără a se cumula cu alte oferte, sau reduceri din cadrul restaurantelor.


11) Având broşura Food Mania trebuie să fac rezervare la restaurantul unde doresc să servesc masa?

Fiecare restaurant are propriul sistem de utilizare a broşurii. Trebuie citite cu atenţie specificaţiile de pe fiecare cupon în parte din broşură .

Nu! Tichetele Food Mania se folosesc individual, fără a se cumula cu alte oferte, sau reduceri din cadrul restaurantelor.

12) Cum procedăm dacă unul dintre restaurante nu acceptă tichetele Food Mania?

Dacă unul dintre restaurante nu acceptă cuponul, dumneavoastră trebuie să verificaţi dacă restaurantul respectiv se găseşte în cuprinsul broşurii, sau dacă vă încadraţi în zilele cuprinse în ofertă deoarece ofertele nu sunt valabile de sărbători .


13) Cât timp te poţi bucura de oferta noastră?

Catalogul Food Mania este valabil un an şi patru luni începând cu data de 01.09.2018. Oferta catalogului este valabilă în fiecare zi a anului cu excepţia sărbătorilor legale (1 decembrie, 24/25 decembrie, 31 decembrie şi 1 ianuarie, 1/8 martie, 1 mai).


14) Cum poţi intra în posesia unui catalog Food Mania?

Noi te învăţăm să economiseşti timp şi bani aşa că:      Intră pe www.food-mania.ro şi cumpără broşura Food Mania cu doar 50 Ron, livrarea se face gratuit la domiciliu. Mai poţi achiziţiona broşura de la unul dintre restaurantele incluse în catalogul Food Mania sau de la promoteriţele noastre. Telefon contact: 0721 726 101.


S.C. Impuls Advertising S.R.L. NU ÎŞI ASUMĂ RĂSPUNDEREA PENTRU CUPOANELE REFUZATE DE UNELE RESTAURANTE PENTRU NERESPECTAREA REGULAMENTELOR IMPUSE ATÂT DE BROŞURA FOOD MANIA CÂT ŞI DE RESTAURANTELE PREZENTE ÎN BROŞURĂ, DE EXEMPLU SCHIMBAREA ADMINISTRAŢIEI, A NUMELUI, SEDIULUI  SAU DETERIORAREA  EXCESIVĂ A CUPONULUI.


SC Impuls Advertising SRL
CIF: 26356029
J12/2423/2009
CONT: RO25BTRL03101202S21523XX
Banca Transilvania

Adresa:
Str. Salcâmului, nr. 30
E-mail: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
Mobil: 0721 726 101

Termenii și Condițiile

Vă rugăm citiți cu atenție Termenii și Condițiile ( Terms and Conditions ) prezentați mai jos înainte de a comanda/solicita orice bun sau serviciu de pe site sau aplicatie. Prin comanda oricărui bun sau serviciu prin acest site, prin telefon sau prin aplicația mobila sunteți de acord să respectați acești Termeni și Condiții.

Secțiunea 1: Introducere Noi suntem Food Mania, adresa brandului https://www.food-mania.ro, cu excepția cazului în care se prevede altfel.

Secțiunea 2: Definiții „Acordul” este o referire la acești Termeni și Condiții, la Politica de confidențialitate, la orice formular de comandă și la instrucțiunile de plată prevăzute pentru dumneavoastră. „Politica de confidențialitate” se referă la politica aplicată site-ului nostru , care detaliază modul în care colectează și stochează datele personale. „Dumneavoastră”, ” al dumneavoastră”, “ale voastre” sunt trimiteri la persoana/persoanele care accesează site-ul și care comandă orice bun sau serviciu de pe site sau de pe orice alt canal oferit de Food Mania. “Noi”, “ ale noastre” și “food mania” fac referire la companie. “Bunurile” fac referire la orice bunuri care pot fi oferite spre vânzare pe site-ul nostru. “Serviciul” sau “Servicii” fac referire la orice serviciu care se poate furniza și solicita prin intermediul site-ului nostru. “Restaurant asociat” este o parte terță care a fost de acord să coopereze cu compania pentru a prepara și oferii bunuri și servicii. “Livrare bunuri” este o referință pentru mărfurile perisabile și pentru orice formă de serviciu de livrare și pe care restaurantele asociate le oferă și își asumă responsabilitatea deplină. “Site-ul” face referire la website-ul nostru http://www.food-mania.ro sau la aplicațiile noastre mobile unde oferim bunurile și serviciile noastre.

Secțiunea 3: Comenzi Livrarea bunurilor și serviciilor achiziționate de pe acest site si aplicatie sunt destinate numai pentru uz personal și dumneavoastră garantați că bunurile achiziționate nu sunt pentru revânzare și că acționați în calitate de principal și nu ca agent pentru o altă parte la primirea serviciilor. Vă rugăm să rețineți că unele din produsele noastre oferite pot fi potrivite doar pentru anumite categorii de vârstă. Trebuie să verificați că produsul pe care-l comandați este potrivit destinatarului. Atunci când plasați o comandă pe acest site sau aplicatie, vi se poate cere să furnizați o adresă de email și parola. Trebuie să vă asigurați că vă păstrați în siguranță combinația acestor detalii și nu oferiți aceste informații către o terță parte. Vom lua toate măsurile rezonabile, în măsura în care ne permitem să realizăm acest lucru, pentru a păstra detaliile comenzilor dumneavoastră și securitatea plății, dar în absența neglijenței din partea noastră nu putem fi răspunzători pentru orice pierdere pe care o puteți suferi dacă un terț achiziționează accesul neautorizat la datele pe care le furnizați în momentul accesării sau comandării pe site. Orice comandă pe care ne-o plasați este condiționată de disponibilitatea produselor, de capacitatea livrării și de acceptul nostru. În cazul unei comenzi online, vă vom trimite o confirmare a primirii mesajului prin email. Această confirmare email va fi produsă în mod automat, astfel veți obține confirmarea detaliilor comenzilor dumneavoastră. În cazul în care un detaliu este incorect, trebuie să ne informați imediat cu privire la acesta. Faptul că ați primit o confirmare automată nu înseamnă neapărat că vom fi capabili să onorăm comanda. Odată ce am trimis emailul de confirmare, vom verifica disponibilitatea și capacitatea de livrare. În cazul în care bunurile oferite de food mania au fost comandate, food mania va confirma valabilitatea comenzii împreună sau separat cu comanda livrată. Dacă livrarea de comenzi nu este disponibilă sau în cazul în care nu există capacitate de livrare, vă vom înștiința printr-un mesaj text ( SMS) sau apel telefonic.

Secțiunea 4: Costuri și plăți Orice contract pentru oferta de livrare de pe acest site sau aplicatie este încheiat între dumneavoastră și Food Mania. Veți avea în vedere faptul că trebuie să aveți grijă la furnizarea detaliilor cu privire la comanda dumneavoastră, plus garantarea că aceste detalii sunt corecte și complete la momentul comenzii. De asemenea, trebuie să existe garanția faptului că există fonduri suficiente pentru a se face plata. Toate prețurile listate pe site si aplicatie sunt corecte la momentul publicării, cu toate acestea ne rezervăm dreptul de a le modifica în viitor. Prețurile includ taxele relevante de vânzare și taxele de livrare. Ne rezervăm, de asemenea, și dreptul de a modifica produsele și serviciile disponibile spre vânzare pe site și de a opri listarea restaurantelor, bunurilor și serviciilor. Toate prețurile listate pe site si aplicatie pentru bunuri și servicii de către Food Mania reflectă prețul la momentul includerii în listă. Ne vom propune ca aceste prețuri să le actualizăm în cazul modificărilor. Dacă prețul listat nu este curent, vă vom contacta pentru a vă informa cu privire la diferență și puteți avea opțiunea de a renunța la comandă. Prețul total al comenzii de bunuri și servicii, inclusiv taxele de livrare și alte cheltuieli vă vor fi afișate pe site în momentul plasării comenzii. Plata integrală trebuie să se facă pentru toate bunurile expediate și pentru toate serviciile furnizate. Plata poate fi făcută în numerar sau dacă este posibil in aplicatie, prin plată online. Dacă alegeți plata online, plata trebuie făcută înaintea livrării comenzii. Pentru a se asigura un sistem securizat de cumpăraturi online, detaliile cardului dumneavoastră de debit/credit vor fi criptate pentru a preveni posibilitatea de a fi citite de către cineva. De asemenea, banca dumneavoastră emitentă a cardului a cărui posesor sunteți poate efectua controale de securitate și vă poate confirma plasarea comenzii. Plațile sunt procesate de catre NETOPIA S.R.L., o societate cu răspundere limitată, având sediul social în Bd. Pierre de Coubertin Nr. 3-5, Office Building, Etaj. 4, Sector 2, București, 021901, România, număr de ordine în Registrul Comerţului J40/9170/04.07.2003, cod unic de înregistrare : R15565496.

Secțiunea 5: Livrarea Durata livrării comenzii este aproximativă și poate varia. Comanda va fi livrată la adresa indicată de către dumneavoastră la momentul plasării comenzii. În cazul în care livrarea se realizează prin intermediul Food Mania sau o parte terță a livrării care este atribuită de către food mania, vom avea grijă să vă furnizăm în timp util. Nu ne asumăm răspunderea pentru orice întârziere a livrării în niciun altfel de caz. Toate comenzile vor fi livrate de către un curier în măsură. Ne puteți contacta și pe noi prin telefon sau email și noi vom depune toate eforturile în încercarea să primiți comanda cât mai repede posibil. Toate riscurile legate de livrarea comenzii vor cădea în sarcina dumneavoastră odată cu livrarea. Compania și restaurantele asociate nu vor fi răspunzătoare față de dumneavoastră pentru orice pierderi, datorii, costuri, daune sau cheltuieli care decurg din livrarea cu întârziere.

Secțiunea 6: Anulări comenzi În cazul anulării unei comenzi, trebuie să notificați imediat, de preferință prin telefon transmițând numărul comenzii. Comenzile deja expediate prin plata online nu vor fi rambursate. Putem anula un contract dacă produsul nu este disponibil pentru orice motiv. Vă vom anunța dacă este cazul și vă vom returna orice plată pe care ați făcut-o.

Secțiunea 7: Informații În cazul în care vom solicita informații de la dumneavoastră pentru a asigura livrarea bunurilor și serviciilor sunteți de acord să ne furnizați informații corecte și complete. Dumneavoastră ne autorizați să folosim, să stocăm sau să procesăm informații personale, în scopul de a oferi livrarea bunurilor și serviciilor și pentru serviciile de marketing și în scopuri de control. Astfel se pot dezvălui anumite informații personale unor terțe părți selectate în cazul în care considerăm că serviciile acestor terțe părți pot fi de interes pentru dumneavoastă sau în cazul în care acest lucru este cerut de lege sau în scopul asigurării livrării de bunuri și servicii. Mai multe informații pot fi găsite in Politica noastră de confidențialitate. Aveți dreptul de a solicita o copie a informațiilor personale pe care le deținem de la dumneavoastră. Vă rugăm să ne contactați dacă doriți să solicitați aceste informații.

Secțiunea 8: Site-uri corelate S-ar putea să existe un număr de linkuri pe site-ul nostru a unor site-uri terțe pe care le credem că vă pot fi de interes. Noi nu reprezentăm calitatea produselor și serviciilor furnizate de către astfel de terți și nici nu avem vreun control asupra conținutului sau disponibilității acestor site-uri și nu ne putem accepta vreo responsabilitate pentru conținutul site-urilor părților terțe sau a serviciilor sau bunurilor pe care acestea vi le oferă.

Secțiunea 9: Reclamații Luăm foarte în serios reclamațiile și plângerile și urmărim să răspundem acestora în termen de 5 zile lucrătoare. Toate reclamațiile și plângerile trebuie adresate la adresa Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza .

Secțiunea 10: Limitarea datoriilor Responsabilitatea a fost luată pentru a se asigura că informațiile disponibile pe website sunt corecte și fără erori. Ne cerem scuze pentru eventualele erori sau omisiuni care ar putea apărea. Nu putem garanta că utilizarea site-ului va fi fără erori sau potrivit scopului în timp util, defectele vor fi corectate sau serverele sunt lipsite de viruși sau de asemenea nu putem garanta întreaga funcționalitate, acuratețea și fiabilitatea site-ului și nu oferim nicio garanție, expresă sau implicită în legatură cu îndeplinirea obiectivului sau corectitudinii. Prin acceptarea acestor termeni de utilizare, dumneavoastră sunteți de acord să ne scutiți de orice răspundere care rezultă din utilizarea informațiillor de la terțe părți sau din utilizarea oricăreri terțe părți a website-ului sau din consumul alimentelor unui restaurant asociat. Nu suntem răspunzători de orice datorie față de dumneavoastră pentru furnizarea de produse și servicii decât în măsura permisă de legislația aplicată. Nu ne asumăm răspunderea pentru eventualele întârzieri, erori, omisiuni sau pierderi de informații transmise, viruși sau alte programe distructive transmise calculatorului personal prin intermediul site-ului nostru. Nu vom fi trași la răspundere pentru orice eșec sau întârziere în executarea serviciilor sau furnizarea produselor în cazul în care apar probleme ca urmare a oricărui act sau omisiune, care este în afara controlului nostru, precum evenimente inevitabile sau acțiuni ale părților terțe. Dacă ne-am angajat în a furniza comenzi identice sau similare la mai mulți clienți și suntem împiedicați de la îndeplinirea în totalitate a obligațiilor noastre ca urmare a unui caz de forță majoră, ne putem decide care dintre comenzi le vom onora și în ce măsură. Produsele comercializate de noi sunt prevăzute doar pentru uzul intern privat și al consumatorului. Prin urmare, nu ne asumăm responsabilitatea pentru orice pierdere indirectă, pierderi de date, pierderi de venituri sau profit, daune materiale sau pierderea unor terțe părți care decurge din utilizarea site-ului sau din achiziționarea oricărui produs sau serviciu oferit de noi. Ne-am luat toate măsurile rezonabile pentru a preveni frauda pe internet și pentru a asigura că toate datele colectate de la dumneavoastră sunt stocate în siguranță pe cât posibil. Cu toate acestea, nu putem fi trași la răspundere în cazul extrem de abuz al serverelor noastre securizate sau cele ale terților. Toate prețurile sunt în RON. TVA-ul este inclus în cazul în care este indicat. Noi putem subcontracta orice parte sau părți din serviciile și bunurile pe care le oferim și ne atribuim orice parte sau părți din drepturile noastre în temeiul acestor termeni și condiții fără consimțământul dumneavoastră și fără vreo obligație de a vă notifica. Noi putem modifica Termenii și Condițiile în orice moment fără o eventuală notificare. Plata trebuie să fie făcută la momentul comenzii cu cardul de credit sau la momentul livrării, prin numerar. Imposibilitatea de a plăti la timp va conduce la anularea comenzii. A nu se folosi niciun sistem automat sau program în legătură cu site-ul nostru. A nu se prelua orice informație de identificare personală de pe site, a se utiliza sistemele de comunicare oferite de site-ul web în scopul solicitărilor comerciale, a se solicita pentru orice motiv, orice utilizator al site-ului sau a se publica/distribui orice voucher sau cod in legătură cu website-ul. Termenii și condițiile împreună cu politica de confidențialitate, orice formular de plată și instrucțiunile de plata constituie întregul acord între părți. Niciun alt termen exprimat sau implicit nu ar trebui să facă parte din acest acord. În cazul unui conflict între termenii și condițiile și orice alt termen sau altă prevedere de pe site, acești termeni și condiții vor prevala. Dacă orice termen sau condiție ale acordului nostru vor fi considerate invalide, ilegale sau inaplicabile, părțile convin ca respectivele termene sau condiții să fie eliminate, iar acordul va rămâne în vigoare fără acestea. Acești termeni și condiții și acordul nostru vor fi guvernate și interpretate în conformitate cu legile din România. Părțile la prezentul regulament se supun jurisdicției exclusive ale instanțelor din România. Nicio întârziere sau eșec din partea noastră pentru a asigura respectarea drepturilor sau a remedierilor în temeiul acordului va constitui o renunțare din partea noastră a unor astfel de drepturi sau remedieri, exceptând faptul în care derogarea este confirmată în scris. Acești termeni și condiții și un contract (și toate obligațiile noncontractuale care decurg din sau sunt în legătură cu acestea) vor fi guvernate și interpretate în conformitate cu legile din România. Ambele părți se supun jurisdicției non-exclusiviste instanțelor din România. Toate relațiile, corespondența și contactele dintre părți trebuie efectuate în limba română.

Politica de confidentialitate

Update politica EU GDPR

IMPULS ADVERTISING S.R.L tratează cu responsabilitate protecția datelor dumneavoastră cu caracter personal și aplică cu strictețe legislația în vigoare. Mai jos vă prezentăm politica noastră cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, care vă oferă posibilitatea de a vă informa cu privire la protecția pe care v-o garantăm și scopul colectării datelor cu caracter personal.

În calitate de persoană împuternicită (mese gratuite in restaurante), din perspectiva Regulamentului, procesăm doar datele cu caracter personal pe care dumneavoastră le-ați stabilit, pentru timpul indicat și în scopurile impuse de dumneavoastră ca si client. Vă asigurăm că datele dumneavoastră sunt în siguranță, rămân proprietatea dumneavoastră și sunt stocate doar pe servere din Romania. Sistemul de back-up este foarte bine implementat și securizat, situat în spațiul European, iar nimeni în afara personalului nostru din departamentul tehnic nu are acces la aceste sisteme.

1. Operatorul datelor dumneavoastră cu caracter personal este compania IMPULS ADVERTISING SRL, adresa de corespondență fiind Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza

2. Începând cu data de 25 mai 2018, puteți contacta responsabilul cu protecția datelor cu caracter personal la următoarea adresă de e-mail: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza

3. Scopul prelucrării datelor cu caracter personal se rezumă la desfășurarea activității de furnizare a produselor comandate de clienți. Vom prelucra datele cu caracter personal într-o manieră conformă cu Regulamentul EU 2016/679; temeiul legal fiind încheierea și executarea contractului în cazul procesării comenzilor (conform Art. 6 alin. (1) lit. (b), din GDPR).

4. Datele cu caracter personal prelucrate includ numele, prenumele, adresa, numărul de telefon, adresa de e-mail, CNP, data nașterii clientului și detaliile privind comenzile transmise către subscrisa.

5. Datele dumneavoastră cu caracter personal pot fi prelucrate de alte entități desemnate de IMPULS ADVERTISING SRL să prelucreze datele în numele și pe seama sa. Cu toate acestea, IMPULS ADVERTISING SRL rămâne operatorul datelor dumneavoastră. Astfel, este posibil sa transmitem datele către autorități publice, consultanți externi, împuterniciți către care am externalizat furnizarea anumitor servicii din Romania sau din afara ei sau a Uniunii Europene/Spațiului Economic European, asigurându-ne însă întotdeauna că instituim garanții adecvate pentru protejarea datelor (spre exemplu, clauze contractuale de confidențialitate și de protecție a datelor).

6. Datele dumneavoastră cu caracter personal vor fi păstrate și prelucrate pentru o perioadă necesară pentru a atinge scopul prelucrării.

7. Pentru prelucrarea comenzilor, durata prelucrării va varia în funcție de perioada contractuală agreată de părți. Pentru îndeplinirea anumite obligații legale (cum ar fi obligațiile evidență de contabilă și raportare fiscală, arhivare etc.), durata prelucrării variază și ea în funcție de obligația legală incidentă. Începând cu data de 25 mai 2018, informații despre durata prelucrării datelor dumneavoastră pot fi obținute la următoarea adresă de e-mail: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza

8. Aveți dreptul de a cere operatorului accesul la datele dumneavoastră cu caracter personal, de a le rectifica, șterge sau limita prelucrarea, precum și dreptul ca acestea să nu fie prelucrate sau transferate. De asemenea, aveți dreptul la portabilitatea datelor, în anumite condiții.

9. Cu excepția cazului în care datele sunt necesare pentru a ne conforma unor obligații legale, transmiterea datelor cu caracter personal este voluntară, dar refuzul de a le furniza (cum ar fi nume, prenume, adresă, adresa de mail, numar de telefon ) vă va împiedica să plasați o comandă.

10. Aveți dreptul la portabilitatea datelor – în anumite condiții puteți primi datele personale pe care ni le-ați furnizat, într-un format care poate fi citit automat sau se poate solicita ca respectivele date să fie transmise altui operator;

11. De asemenea, aveți dreptul de a vă retrage oricând consimțământul cu privire la prelucrarea datelor personale. Acest lucru nu vă va afecta legalitatea prelucrării datelor cu caracter personal înainte de a vă retrage consimțământul.

12. Aveți dreptul de a depune o plângere la autoritatea de supraveghere a prelucrării datelor în cazul în care considerați că v-au fost încălcate drepturile.

Lista tuturor drepturile dumneavoastră odată cu adoptarea și implementarea GDPR

Prin urmare, în calitate de client FOOD MANIA (IMPULS ADVERTISING SRL), aveți următoarele drepturi: • Dreptul la informare- puteți solicita informații privind activitățile de prelucrare a datelor dvs. personale; • Dreptul la rectificare- puteți rectifica datele personale inexacte sau le puteți completa; • Dreptul la ștergerea datelor ("dreptul de a fi uitat") - puteți obține ștergerea datelor, in cazul în care prelucrarea acestora nu a fost legală sau în alte cazuri prevăzute de lege; • Dreptul la restricționarea prelucrării- puteți solicita restricționarea prelucrării in cazul in care contestați exactitatea datelor, precum si în alte cazuri prevăzute de lege; • Dreptul de opoziție- vă puteți opune în special, prelucrărilor de date care se întemeiază pe interesul nostru legitim; • Dreptul la portabilitatea datelor- puteți primi, în anumite condiții, datele personale pe care ni le-ați furnizat, într-un format care poate fi citit automat sau puteți solicita ca respectivele date sa fie transmise altui operator • Dreptul de a depune plângere- puteți depune plângere fată de modalitatea de prelucrare a datelor personale la Autoritatea Natională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal • Dreptul de retragere a consimțământului– in cazurile in care prelucrarea se intemeiază pe consimțământul dvs., acesta poate fi retras oricând. Retragerea consimțămânțului va avea efecte doar pentru viitor, prelucrarea efectuată anterior retragerii rămânând in continuare valabilă; • Dreptul de a nu fi supus unor decizii automate sau profilare suplimentare aferente deciziilor automate: puteți cere și obține intervenția umană cu privire la respectiva prelucrare sau vă puteți exprima propriul punct de vedere cu privire la acest tip de prelucrare.

Vă puteți exercita aceste drepturi, fie individual, fie cumulat, foarte ușor, prin simpla transmitere a unei solicitări la adresa de e-mail Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza

1. Introducere Aceasta politica de confidentialitate va explica modul in care noi, Impuls Advertising S.R.L, folosim informatiile cu caracter personal pe care tu le generezi, in procesul de utilizare al serviciului nostru, incluzand (dar nu limitandu-ne doar la) site-ul nostru si aplicatia mobila. Te rugam sa citesti aceasta Politica de Confidentialitate si sa-ti insusesti informatiile, inainte de a utiliza serviciul nostru. Vizitand si/sau utilizand serviciul nostru prin intermediul acestui site, esti de acord si, unde este necesar, consimti ca putem colecta, utiliza si transfera informatiile oferite de tine asa cum prevede prezentul document.

2. Ce informatii vom colecta de la tine? Colectam informatii cu caracter personal de la tine, atunci cand utilizezi serviciul nostru sau navighezi pe site sau aplicatia mobile pe care le punem la dispozitie. De asemenea, colectam informatii atunci cand completezi chestionarele de client si feedback. Utilizarea website-ului de catre tine poate colecta informatii folosind cookies (in maniera explicate anterior). Food Mania va colecta informatii despre identitatea ta si/sau locatia ta, acolo unde este necesar (aceste informatii pot include numele tau, adresa de email, adresa de domiciliu, numarul de telefon, geolocatie, etc.), insa toate aceste informatii vor fi preluate numai cand tu ni le oferi in mod voluntar. Colectam aceste informatii exclusive pentru buna fuctionare a website-ului si pentru a-ti putea livra, in mod personalizat oferte si informatii food mania si alte servicii ce consideram ca te-ar putea interesa. Exista posibilitatea sa colectam informatii prin intermediul: comenzilor online la domiciliu, participari la concursuri, abonari la newsletter, crearea unui cont nou, completarea formularului de contact (“contacteaza-ne!”) sau orice alt mijloc de coresponedenta prin intermediul website-ului, a reclamelor, cercetarilor si marketingului direct. Te rugam sa retii ca NU vom colecta informatii delicate despre tine!

3. Cookies O parte din informatiile colectate nu vor face referire direct la identitatea ta, ci vor furniza detalii referitoare la activitatea ta online, pentru a putea intelege mai bine clientii si activitatile acestora, in scopul imbunatatirii experientei acestora in procesul de comandare online al mancarii. Aceste informatii se pot colecta utilizand cookie-urile. Acestea din urma reprezinta mici trasferururi de date in device-ul tau, care recunosc si identifica gadgetul, si ii permit acestuia sa “isi aminteasca” informatii despre activitatile tale online, pentru viitoarele utilizari. Cookie-urile nu contin nicio informatie care te poate identifica personal si nici nu folosim aceste cookie-urile in acest scop. Datele cu caracter personal vor fi obtinute de catre food mania NUMAI daca tu le oferi, in mod voluntar. Ceea ce putem colecta sunt informatii tehnice de pe dispozitivele tale mobile sau in urma utilizarii de catre tine a serviciului nostru, prin intermediul unui dispozitiv mobil; de exemplu, date despre locatie sau anumite caracteristici legate de functionarea dispozitivului tau, date despre sistemul de operare, inclusiv tipul de conexiune avut, adresa IP, metodele de plata mobile, interactiunile cu tehnologiile folosite de ceilalti retaileri (precum QR Coduri, utilizarea voucherelor mobile si taguri NFC). Dispozitivul tau si/sau browserul web ar trebui sa iti permita sa refuzi cookie-urile daca doresti, prin schimbarea setarilor. Pentru a afla mai multe despre cookie-uri, inclusiv cum poti vedea ce cookie-uri au fost setate pe dispozitiv si cum de poti sterge, te invitam sa accesezi www.allaboutcookies.org

4. Stocarea si securitatea informatiilor tale cu caracter personal Food Mania va folosi toate mijloacele posibile sa mentina securitatea datelor primite, astfel incat sa protejeze informatiile cu caracter personal de orice tentativa frauduloasa de stergere, sustragere sau modificare. Food Mania se angajeaza sa distruga orice informatie cu caracter personal detinuta, atata timp cat acesta nu se mai conformeaza termenilor si conditiilor Politicii de Confidentialitate. Pentru serviciile pentru care ti-au fost solicitate crearea si introducerea unei parole, tu-detinatorul contului- esti direct raspunzator de pastrarea confidentialitatii acesteia. Iti recomandam sa o pastrezi cu atentie si sa nu o impartasesti nimanui. Natura online a serviciilor pe care le oferim nu garanteaza securitatea informatiilor cu caracter personal, pe parcursul trimiterii si stocarii acestora, si iti aducem la cunostinta faptul ca iti oferi informatiile cu caracter personal asumandu-ti propriul risc. Te rugam sa ne contactezi imediat ce suspectezi ca exista vreo utilizare neautorizata a datelor cu caracter personal pe care ni le-ai furnizat, ce ar fi putut fi preluate de pe platforma noastra.

5. Cum vom folosi informatiile pe care le preluam de la tine? Food Mania primeste acordul tau de a colecta si utiliza informatiile tale cu caracter personal, pentru a procesa si livra comenzile plasate prin intermediul site-ului si oricarui alt serviciu oferit prin intermediul website-ului. Mai exact, iti oferi acordul ca food mania sa furnizeze o parte din informatiile tale cu caracter personal (precum nume, adresa de email, adresa fizica si numar de telefon) unor terte persoane reprezentate prin parteneri si angajatii food mania sau alte entitati ce asigura companiei noastre servicii de livrare. De asemenea, consimti ca food mania sa iti foloseasca informatiile cu caracter personal in scopuri de marketing si anume, pentru a-ti furniza diverse materiale si informatii cu caracter promotional, in legatura cu site-ul si beneficiile pe care le oferim sau orice alte informatii consideram ca ti-ar putea fi necesare. Iti oferi acordul si ca food mania sa poata oferi informatiile tale cu caracter personal si acordul oferit de catre tine in aceasta privinta, catre: Alte entitati ce apartin de grupul companiilor food mania; Terte parti angajate de catre food mania sau alti membri ai food mania autorizati sa furnizez produse si servicii in numele companiei, precum procesarea de plati, colectarea de credite, cercetare, informatii statistice, marketing si promovare directa si indirecta. Daca doresti cumva sa te dezabonezi de la primirea comunicarilor de marketing din partea food mania sau nu mai vrei sa faci publice catre noi informatiile tale, te rugam sa ne soliciti acestea la adresa Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza sau sa urmaresti pasii de dezabonare ce se regasesc in fiecare email primit din partea noastra. Noi vom utiliza toti pasii necesari pentru a ne conforma solicitarii tale, in intervalul de timp legal de la primirea acesteia. Te rugam sa ai in vedere faptul ca, prin retragerea autorizarii noastre de catre tine de a procesa informatiile tale cu caracter personal catre terte entitati, ar putea sa insemne ca nu vom mai putea sa furnizam catre tine serviciile noastre. Food Mania isi rezerva dreptul de a dezvalui informatiile tale cu character personal, daca legea sau autoritatile competente solicita acest lucru, daca acest demers este necesar pentru a proteja drepturile si bunurile food mania sau ale entitatilor asociate companiei, sau pentru a evita prejudicierea vreunei persoane. Daca afacerea food mania este vanduta sau alipita unei alte entitati, exista posibilitatea ca o parte din informatiile cu caracter personal, oferite de catre tine, sa fie dezvaluite acestor entitati.

6. Accesul la informatiile tale Food Mania va folosi toate mijloacele posibile sa mentina datele si informatiile cu character personal cat mai corecte, complete si actualizate, astfel incat sa nu existe greseli sau neintelegeri. Te rugam sa ne contactezi daca doresti sa accesezi informatiile despre tine pe care noi le detinem. Noi vom face toate demersurile necesare pentru a-ti oferi o lista completa a informatiilor tale personale pe care food mania le detine, in perioada convenita de la primirea solicitarii tale. In cazul in care doresti sa accesezi lista completa cu aceste date, te rugam sa ne soliciti acest lucru pe adresa Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza . Food Mania isi rezerva dreptul de a solicita o contravaloare nominala pentru a procesa solicitarea ta, in concordanta cu legislatia in vigoare. Ne poti contacta oricand pentru a completa, corecta sau sterge orice parte a informatiilor tale cu caracter personal. Noi vom face toate demersurile necesare efectuarii solicitarii tale de modificare sau stergere a informatiilor, in perioada de timp alocata, de la primirea solicitarii tale. Stergerea contului tau food mania nu va sterge, automat, informatiile tale cu caracter personal pe care compania le detine. Daca doresti ca food mania sa stearga informatiile tale cu caracter personal si, totodata, contul detinut de catre tine pe aceasta platforma, te rugam sa urmezi pasii mai sus mentionati. Te rugam sa ai in vedere faptul ca stergerea contului tau food mania va aduce cu sine imposibilitatea ta de a beneficia de serviciile food mania. In cazul in care acest lucru se aplica din punct de vedere legislativ, orice cerinta legala, prin care ne este solicitata pastrarea/arhivarea anumitor informatii, va prevala orice solicitare din partea ta. Este posibil sa iti solicitam dovedirea identitatii inainte de a iti pune la dispozitie duplicate ale informatiile tale cu caracter personal.

7. Schimbari in Politica noastra de Confidentialitate Food Mania isi rezerva dreptul de a sterge sau modifica orice parte a Politicii sale de Confidentialitate. Orice schimbare in aceasta privinta va fi semnalata prin intermediul site-ului sau prin email de notificare.

8. Alte site-uri Site-ul nostru poate contine trimiteri (link-uri) catre alte site-uri. Aceasta Politica de Confidentialitate se aplica doar site-ului acestuia. Asadar, va trebui sa citesti si sa-ti insusesti politica de confidentialitate a celorlalte site-uri, in cazul in care le vei utiliza.

9. Contact Toate comentariile, solicitarile si intrebarile legate de maniera noastra de utiliare a informatiilor tale sunt binevenite si pot fi trimise la adresa: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza

Site Login

Warning: session_write_close(): write failed: No space left on device (28) in /var/www/clients/client0/web2/web/libraries/joomla/session/session.php on line 529 Warning: session_write_close(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/www/clients/client0/web2/tmp) in /var/www/clients/client0/web2/web/libraries/joomla/session/session.php on line 529